Založ si blog

Drahí maďarskí voliči, hlas Bugárovi je hlas Ficovi a slovenskej veľkoburžoázii

Bugára pokladám za najinteligentnejšieho a zároveň najfalošnejšieho politika na Slovensku. Žiaľbohu jeho inteligencia je úplne nanič, dokonca je škodlivá, keďže je nepoužíva v prospech občanov ale najmä v prospech seba. Presne 30 rokov sa pretŕča v parlamente a takmer celú túto dobu dokázal voličov dokonale klamať o svojom charaktere, či skôr bezcharaktere. V podstate mal aj šťastie, pretože tí najhorší zlodeji ho dlho nebrali do vlády a tak jeho bezcharakternosť zostávala dlho skrytá.

V rokoch 1990 až 1998 pôsobil ako poslanec ale jeho strana Magyar Kereszténydemokrata Mozgalom nevládla. V tých rokoch vládol najmä Mečiar a jeho HZDS spolu s SNS a neskôr so Združením robotníkov Slovenska. Tieto strany mali dosť hlasov a nepotrebovali Bugárovu pomoc na mega okrádanie pod názvom privatizácia a na vytvorenie slovenskej kapitálotvornej vrstvy, čiže prvej slovenskej veľkoburžoázie.

V rokoch 1998 až 2006 sa Bugár dostal ku korytu. Počas dvoch Dzurindových vlád presakovali správy o korupčnom správaní nominantov jeho Magyar Koalíció Pártja ale nič závažného. Ale keďže podľa neskôr odhaleného spisu Gorila, v tom čase vládne strany brali provízie z predaja štátnych podnikov, je pravdepodobné, že aj Bugár si prišiel na svoje. Ale ani Gorila Bugára priamo nekompromituje a tak si zachoval povesť slušného človeka.

V rokoch 2006 až 2010 vládli Smer, SNS a HZDS. Bugár mal záujem ísť ku korytu, presiakli informácie, že rokoval o vstupe do vlády, ale tieto tri najzlodejskejšie slovenské stany mali dosť poslancov na zostavenie vlády a nepotrebovali sa deliť o lup s niekým ďalším. A tak Bugár nechtiac opäť ostal za dobrého.

V rokoch 2010 až 2012 sa opäť dostal ku korytu, keď sa jeho nová strana Most-Híd stala súčasťou vlády Radičovej. Za toto obdobie nemala Bugárová strana žiadny veľký korupčný škandál a tak Bugárovi naďalej ostávala povesť slušného.

V rokoch 2012 až 2016 mal Smer toľko poslancov, že vládol úplne sám a o lúpenie sa nemusel s nikým deliť.

Pravda o Bugárovi ale vyšla najavo až po voľbách v roku 2016. Dlhé roky mal suchoty, nebol pri koryte v rokoch 2006 – 2010 a 2012 – 2016 a preto sa chcel dostať do vlády stoj čo stoj. A tak po voľbách v roku 2016 „prevrátil“ kabát a spojil sa so Smerom a dokonca so Slovenskou národnou stranou! V skutočnosti žiadny kabát neprevrátil, vždy chcel byť pri koryte, ale zhodou okolností mali v spomínaných rokoch slovenské zlodejské strany dosť hlasov a tak sa s ním nechceli a nemuseli deliť o lup. To že mu väčšinou išlo iba o vlastný prospech odhalilo aj zistenie, že vo veľkom lacno nakupoval pozemky pod ktorými sa mal stavať obchvat Bratislavy. Tieto pozemky potom s mnohonásobným ziskom predal.

O tom, že v roku 2016 musel byť vopred dohodnutý o zostavený vlády s Ficom a Dankom svedčí nielen to s akou rýchlosťou sa táto vláda vytvorila, ale svedčí o tom aj Kočnerova komunikácia s Glváčom. Kočner hneď po voľbách tušil, že Bugár pôjde so Smerom a Slovenskou národnou stranou, keď Glváčovi píše: „Som zvedavý ako toto dopadne. Ja myslím, že Smer, Most, SNS a 5 utečencov zo Siete. Síce Béla dnes robil tanečky ale inak ani nemôže. O týždeň povie že „Kotleba“ a bude súhlasiť. Ja inú možnosť nevidím.“

Teraz Bugár tvrdí, že so Smerom druhý krát do vlády nepôjde. Drahí maďarskí voliči nedajte sa oklamať Bugárovou bezcharakternou inteligenciou. Aj pred voľbami v roku 2016 Most-Hídácky reklamný slogan hlásal: „Viete si predstaviť vládu bez Smeru? My áno.“ A nakoniec v záujme „stability“, stability kradnutia do vlády so Smerom a dokonca i so Slovenskou národnou stranou išiel. Po dlhoročných skúsenostiach so Smerom a Slovenskou národnou stranou vedel veľmi dobre, že s týmito dvomi stranami je stabilita kradnutia istotou, akože Zem obieha okolo slnka.

Nie, ľudia si nezaslúžia istotu a stabilitu, istotu a stabilitu kradnutia, a preto drahí maďarskí voliči nedajte svoj hlas falošnému Bugárovi a jeho prostredníctvom Ficovi. To už ho môžete dať Ficovi priamo, nebude v tom rozdiel. A slovenská smerácka a SNSácka veľkoburžoázia by sa vášmu hlasu potešila.

Čo povedal Kočner o členoch Smeru /a Hlasu/. Toto sa voličom Smeru, Hlasu, SNS a Republiky nebude páčiť

17.09.2023

Už som písal článok o threeme, čiže o kryptovanej komunikácii Mariána Kočnera prostredníctvom mobilného telefónu s rôznymi ľuďmi. Keďže Kočner nepredpokladal, že sa k jeho kryptovanej komunikácii niekto niekedy dostane mohol hovoriť pravdu, to čo si v danej chvíli myslel. A tak celá threema je úžasné čítanie, ktoré v celej nahote odhaľuje charakter nášho štátu [...]

Rozdiel medzi SaS, OĽaNO, Smerom, Hlasom a SNS

01.09.2023

SaS vás naučí chytať ryby a dovolí Vám bez povolení (to je sloboda) chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. V prípade ak sa Vám v niektorí deň nepodarí chytiť rybu, tak Vám rybu dá (to je solidarita). OĽaNO je Matovič. Matovič Vám tiež umožní chytať ryby, ale musíte najskôr požiadať o povolenie a samozrejme musíte byť zaočkovaní :-). Ale občas, keď sa mu [...]

Koho bude voliť bývalý papaláš?

30.08.2023

Stretol som sa s jedným známym, v minulosti politicky veľmi angažovaným. Vždy bol karierista a na konci svojej pracovnej kariéry sa vypracoval na celkom slušného papaláša. U ľudí ktorí ho poznajú nemá moc dobrú povesť, vedia že je karieristom. To ho ale netrápi, vysoký životný štandard mu bohato kompenzuje občasnú nevraživosť okolia. Jeho politická a profesijná [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 48872x
Priemerná čítanosť článkov: 4073x

Autor blogu

Kategórie