Založ si blog

Rozdiel medzi SaS, OĽaNO, Smerom, Hlasom a SNS

SaS vás naučí chytať ryby a dovolí Vám bez povolení (to je sloboda) chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. V prípade ak sa Vám v niektorí deň nepodarí chytiť rybu, tak Vám rybu dá (to je solidarita).

OĽaNO je Matovič. Matovič Vám tiež umožní chytať ryby, ale musíte najskôr požiadať o povolenie a samozrejme musíte byť zaočkovaní :-). Ale občas, keď sa mu bude snívať o rybách, tak Vám len tak daruje 2 ryby. Dokonca aj tým ktorí nie sú zaočkovaní -:). Našťastie jemu sa o rybách sníva často.

Smer Hlas Vám nedovolia chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. Na chytanie rýb bude treba získať licenciu! A licenciu získajú iba tzv. ich ľudia – veľkoburžuovia ako Široký, Brhel, Vyboh, Bödör, Žiga, Paška, Kvietik, alebo „grófka“ Rošková, JUDr. Kičura, Imrecze, Makó, generál Balciar a podobní. Občas ale zoberú rybu a odrežú jej hlavu. Telo predajú, ale hlavu zabalia do krásnej krabice, previažu červenou mašľou, a s nápisom sociálny balíček Vám ju pošlú.

SNS /Slovenská Národná Straka/ pochytá všetky ryby sama, predá ich do zahraničia a peniaze si nechá. Ani Ficovi nedá polovičku -:)

Čo povedal Kočner o členoch Smeru /a Hlasu/. Toto sa voličom Smeru, Hlasu, SNS a Republiky nebude páčiť

17.09.2023

Už som písal článok o threeme, čiže o kryptovanej komunikácii Mariána Kočnera prostredníctvom mobilného telefónu s rôznymi ľuďmi. Keďže Kočner nepredpokladal, že sa k jeho kryptovanej komunikácii niekto niekedy dostane mohol hovoriť pravdu, to čo si v danej chvíli myslel. A tak celá threema je úžasné čítanie, ktoré v celej nahote odhaľuje charakter nášho štátu [...]

Koho bude voliť bývalý papaláš?

30.08.2023

Stretol som sa s jedným známym, v minulosti politicky veľmi angažovaným. Vždy bol karierista a na konci svojej pracovnej kariéry sa vypracoval na celkom slušného papaláša. U ľudí ktorí ho poznajú nemá moc dobrú povesť, vedia že je karieristom. To ho ale netrápi, vysoký životný štandard mu bohato kompenzuje občasnú nevraživosť okolia. Jeho politická a profesijná [...]

Hurá, už nemusíme ísť voliť

26.02.2020

Za prvé: včera Národná rada odmietla Istambulský dohovor. Takže najdôležitejší problém Slovenska sme vyriešili a preto už nemusíme isť voliť. Za druhé: eSSetácky softvér má už aj tak spočítané výsledky, tak načo ísť voliť, bola by to čistá strata času.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 48935x
Priemerná čítanosť článkov: 4078x

Autor blogu

Kategórie