Založ si blog

Čo povedal Kočner o členoch Smeru /a Hlasu/. Toto sa voličom Smeru, Hlasu, SNS a Republiky nebude páčiť

Už som písal článok o threeme, čiže o kryptovanej komunikácii Mariána Kočnera prostredníctvom mobilného telefónu s rôznymi ľuďmi. Keďže Kočner nepredpokladal, že sa k jeho kryptovanej komunikácii niekto niekedy dostane mohol hovoriť pravdu, to čo si v danej chvíli myslel. A tak celá threema je úžasné čítanie, ktoré v celej nahote odhaľuje charakter nášho štátu za predchádzajúcej vlády Smeru.

Hoci threema obsahuje Kočnerovu komunikáciu iba za necelý rok, konkrétne od 26. 9. 2017 do 18. 5. 2018, nájdu sa tam skutočné perly. Jednou takou perlou je charakteristika členov Smeru /aj Hlasu, keďže súčasní vrcholoví predstavitelia Hlasu boli v tom čase členmi Smeru/.

V čase protestov Za slušné Slovensko, Kočner uvažoval ako zastaviť tieto protesty. V threeme 10. 3. 2018 o 9:15 píše skutočnému šéfovi polície Bödörovi: „Strategický plán musí zahŕňať aj operatívnu, infiltračnú a deštrukčnú činnosť vykonávanú na presne vytipovaných subjektoch!!!!!! Tzv. ,paralelná SIS‘.“

Potom preruší komunikáciu s Bödörom a píše si so svojou milenkou, „svojou“ novinárkou Martinou Ruttkayovou, nejakým Dávidom /asi so sudcom Dávidom Lindtnerom/ a Žužovou. Kočner je v komunikácii geniálny, dokáže súčasne komunikovať s množstvom ľudí. Až o 9:50 sa vráti ku komunikácii s Bödörom a dopĺňa: „Lenže toto nikto v Smere nevie robiť. Všetci vedeli len lúpiť. Takže bude treba dať z toho ulúpeného na oferu a bude treba máknuť. …..“

Pre lepší prehľad si Kočnerovú komunikáciu s Bödörom prepíšme: „Strategický plán musí zahŕňať aj operatívnu, infiltračnú a deštrukčnú činnosť vykonávanú na presne vytipovaných subjektoch!!!!!! Tzv. ,paralelná SIS‘. Lenže toto nikto v Smere nevie robiť. Všetci vedeli len lúpiť. Takže bude treba dať z toho ulúpeného na oferu a bude treba máknuť. …..“

 

Najkrajšiu myšlienku sa oplatí zopakovať: „V Smere všetci vedeli len lúpiť.“

 

Ďalšie množstvo zaujímavých rozhovorov z Kočnerovej komunikácie bolo zverejnených v mnohých článkoch po internete, najviac sa mi páčia napríklad nasledujúce:

https://www.aktuality.sk/clanok/839186/kocner-po-vrazde-boedoerovi-nalej-ficovi-silu-mozno-mu-zostane-len-kali-a-my/  

https://www.postoj.sk/48839/ked-sa-antisystem-vlieva-do-mordoru

No talianska mafia sa má čo učiť.

 

Takže drahí voliči Smeru, Hlasu, SNS a Republiky, víťazstvom vašich strán v nasledujúcich voľbách máte istotu – istotu, že budete okrádaní, a zároveň stabilitu – že budete stabilne, denno-denne okrádaní.

Rozdiel medzi SaS, OĽaNO, Smerom, Hlasom a SNS

01.09.2023

SaS vás naučí chytať ryby a dovolí Vám bez povolení (to je sloboda) chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. V prípade ak sa Vám v niektorí deň nepodarí chytiť rybu, tak Vám rybu dá (to je solidarita). OĽaNO je Matovič. Matovič Vám tiež umožní chytať ryby, ale musíte najskôr požiadať o povolenie a samozrejme musíte byť zaočkovaní :-). Ale občas, keď sa mu [...]

Koho bude voliť bývalý papaláš?

30.08.2023

Stretol som sa s jedným známym, v minulosti politicky veľmi angažovaným. Vždy bol karierista a na konci svojej pracovnej kariéry sa vypracoval na celkom slušného papaláša. U ľudí ktorí ho poznajú nemá moc dobrú povesť, vedia že je karieristom. To ho ale netrápi, vysoký životný štandard mu bohato kompenzuje občasnú nevraživosť okolia. Jeho politická a profesijná [...]

Hurá, už nemusíme ísť voliť

26.02.2020

Za prvé: včera Národná rada odmietla Istambulský dohovor. Takže najdôležitejší problém Slovenska sme vyriešili a preto už nemusíme isť voliť. Za druhé: eSSetácky softvér má už aj tak spočítané výsledky, tak načo ísť voliť, bola by to čistá strata času.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 48928x
Priemerná čítanosť článkov: 4077x

Autor blogu

Kategórie