Založ si blog

Rozdiel medzi SaS, OĽaNO, Smerom, Hlasom a SNS

SaS vás naučí chytať ryby a dovolí Vám bez povolení (to je sloboda) chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. V prípade ak sa Vám v niektorí deň nepodarí chytiť rybu, tak Vám rybu dá (to je solidarita).

OĽaNO je Matovič. Matovič Vám tiež umožní chytať ryby, ale musíte najskôr požiadať o povolenie a samozrejme musíte byť zaočkovaní :-). Ale občas, keď sa mu bude snívať o rybách, tak Vám len tak daruje 2 ryby. Dokonca aj tým ktorí nie sú zaočkovaní -:). Našťastie jemu sa o rybách sníva často.

Smer Hlas Vám nedovolia chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. Na chytanie rýb bude treba získať licenciu! A licenciu získajú iba tzv. ich ľudia – veľkoburžuovia ako Široký, Brhel, Vyboh, Bödör, Žiga, Paška, Kvietik, alebo „grófka“ Rošková, JUDr. Kičura, Imrecze, Makó, generál Balciar a podobní. Občas ale zoberú rybu a odrežú jej hlavu. Telo predajú, ale hlavu zabalia do krásnej krabice, previažu červenou mašľou, a s nápisom sociálny balíček Vám ju pošlú.

SNS /Slovenská Národná Straka/ pochytá všetky ryby sama, predá ich do zahraničia a peniaze si nechá. Ani Ficovi nedá polovičku -:)

Čo povedal Kočner o členoch Smeru /a Hlasu/. Toto sa voličom Smeru, Hlasu, SNS a Republiky nebude páčiť

17.09.2023

Už som písal článok o threeme, čiže o kryptovanej komunikácii Mariána Kočnera prostredníctvom mobilného telefónu s rôznymi ľuďmi. Keďže Kočner nepredpokladal, že sa k jeho kryptovanej komunikácii niekto niekedy dostane mohol hovoriť pravdu, to čo si v danej chvíli myslel. A tak celá threema je úžasné čítanie, ktoré v celej nahote odhaľuje charakter nášho štátu [...]

Koho bude voliť bývalý papaláš?

30.08.2023

Stretol som sa s jedným známym, v minulosti politicky veľmi angažovaným. Vždy bol karierista a na konci svojej pracovnej kariéry sa vypracoval na celkom slušného papaláša. U ľudí ktorí ho poznajú nemá moc dobrú povesť, vedia že je karieristom. To ho ale netrápi, vysoký životný štandard mu bohato kompenzuje občasnú nevraživosť okolia. Jeho politická a profesijná [...]

Hurá, už nemusíme ísť voliť

26.02.2020

Za prvé: včera Národná rada odmietla Istambulský dohovor. Takže najdôležitejší problém Slovenska sme vyriešili a preto už nemusíme isť voliť. Za druhé: eSSetácky softvér má už aj tak spočítané výsledky, tak načo ísť voliť, bola by to čistá strata času.

Migranti, utečenci

Maďarsko nemieni akceptovať kvóty na prijímanie migrantov

14.05.2024 22:39

Maďarsko neakceptuje nanucovanie kvót na prijímanie migrantov a spolu s ďalšími krajinami nevykoná opatrenia migračného paktu.

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 48988x
Priemerná čítanosť článkov: 4082x

Autor blogu

Kategórie