Založ si blog

Je Šefčovič hlavný európsky koordinátor migrácie, LGBTI a gender agendy?

Ľudí by sme mali posudzovať nie podľa ich rečí ale podľa ich skutkov! Pozrime sa aké sú reči a aké sú skutky JUDr. Šefčoviča, momentálne kresťana, ktorý bojuje proti LGBTI a migrácii. „Momentálne kresťana“ preto, lebo JUDr. Šefčovič chcel byť pred rokom 1989 komunistom, po revolúcii sa stal demokratom, keď sa pred asi 15 rokmi dostal do Bruselu za rozprávkový plat stal sa z neho socialista a dnes je kresťan. Ako „kresťan“ sa vyjadruje proti LGBTI, proti migrantom a vedie podobné ľúbivé reči. Pozrime sa ale aké sú jeho skutočné činy.

Na tomto odkaze  https://www.pes.eu/en/about-us/the-party/congress/lisbon-2018/ európski socialisti informujú o svojom kongrese v decembri 2018, čiže len pred 3 mesiacmi! Zároveň sú na stránke odkazy na kongresom prijaté rezolúcie v piatich jazykoch, takže si ich každý môže prečítať v jazyku, ktorý ovláda.

 

V tomto programe kongresu – https://www.pes.eu/export/sites/default/.galleries/Documents-gallery/2018-PES-Congress-Programme-7-8-December-2018_.pdf_2063069299.pdf na strane 2. sa hneď 2x píše, že vystúpil Maros Sefcovic ako hlavný koordinátor prijatých rezolúcií. Takže nebol nejaký radový člen, ktorý pracoval na rezolúciách, ale hneď hlavný koordinátor. A čože sa to v tých rezolúciách hlása? Tak napríklad táto rezolúcia – https://www.pes.eu/export/sites/default/.galleries/Documents-gallery/Resolution_Migration_MR_NoCrops.pdf_2063069299.pdf o migračnej politike. Ale okrem toho sa na strane 7 píše aj o „ochrane práv …. ľudí z LGBTI komunity.“

Ďalší dokument – https://www.pes.eu/export/sites/default/.galleries/Documents-gallery/Resolution_Women_MR_NoCrops.pdf_2063069299.pdf je napríklad o gender agende.

A tak by sme mohli pokračovať.

 

Ľudí by sme nemali posudzovať podľa ich sľubov ale podľa ich činov! Je alebo nie je Šefčovič hlavný európsky koordinátor migrácie, LGBTI a gender agendy?

 

Čaputová je svätica v porovnaní so Šefčovičom.

 

Čo povedal Kočner o členoch Smeru /a Hlasu/. Toto sa voličom Smeru, Hlasu, SNS a Republiky nebude páčiť

17.09.2023

Už som písal článok o threeme, čiže o kryptovanej komunikácii Mariána Kočnera prostredníctvom mobilného telefónu s rôznymi ľuďmi. Keďže Kočner nepredpokladal, že sa k jeho kryptovanej komunikácii niekto niekedy dostane mohol hovoriť pravdu, to čo si v danej chvíli myslel. A tak celá threema je úžasné čítanie, ktoré v celej nahote odhaľuje charakter nášho štátu [...]

Rozdiel medzi SaS, OĽaNO, Smerom, Hlasom a SNS

01.09.2023

SaS vás naučí chytať ryby a dovolí Vám bez povolení (to je sloboda) chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. V prípade ak sa Vám v niektorí deň nepodarí chytiť rybu, tak Vám rybu dá (to je solidarita). OĽaNO je Matovič. Matovič Vám tiež umožní chytať ryby, ale musíte najskôr požiadať o povolenie a samozrejme musíte byť zaočkovaní :-). Ale občas, keď sa mu [...]

Koho bude voliť bývalý papaláš?

30.08.2023

Stretol som sa s jedným známym, v minulosti politicky veľmi angažovaným. Vždy bol karierista a na konci svojej pracovnej kariéry sa vypracoval na celkom slušného papaláša. U ľudí ktorí ho poznajú nemá moc dobrú povesť, vedia že je karieristom. To ho ale netrápi, vysoký životný štandard mu bohato kompenzuje občasnú nevraživosť okolia. Jeho politická a profesijná [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 48909x
Priemerná čítanosť článkov: 4076x

Autor blogu

Kategórie