Založ si blog

Text Kočnerovej Threemy je na 100 % pravdivý!

Pravdivosti Kočnerovej Threemy nasvedčuje niekoľko skutočností. Tou najpresvedčivejšou je jej zakryptovanie a spôsob jej rozkryptovania.

Ako vieme, text Kočnerovej Threemy bol zakryptovaný. Tak dobre zakryptovaný, že Slovenská polícia ho nedokázala rozkryptovať. Vyšetrovatelia museli Kočnerov telefón poslať Interpolu a požiadať o pomoc. Nie je to nič čudné, lebo existuje veľa spôsobov kryptovania s rôznou silou a na odkryptovanie v nejakom rozumnom čase treba veľký výpočtový výkon. Na Slovensku asi nemáme na odkryptovanie Threemy ani odborníka ani výkonný počítač. Bolo by to aj zbytočné, stačí ak je pár odborníkov v centrále Interpolu a majú výkonný superpočítač, ktorý zakryptovaný  text dokáže rozumnom čase rozkryptovať.

Takže Kočnerov telefón prišiel na Interpol, tam si k nemu sadli odborníci na kryptografiu a pustili sa do práce. Vlastne ani tak nepracovali odborníci ako sa potil superpočítač. Nevieme ako mu to dlho trvalo – možno  minútu, možno potiahol niekoľko 24-hodinoviek, možno pár týždňov – ale  na konci svojho snaženia vyhodil niekoľko desiatok tisíc slov, ktorým ani on sám nerozumel : -) Tým slovám nerozumeli ani počítačoví odborníci, lebo boli napísané v im nezrozumiteľnom jazyku. Ten text bol totiž v slovenčine a pracovníci Interpolu, či už to boli Francúzi, Angličania, Švajčiari alebo ktokoľvek iný, veľmi pravdepodobne nerozumeli po slovensky. No nebolo ich úlohou aby rozumeli textu, ich úlohou bolo previesť kliky-háky-báky uložené kdesi v hĺbke telefónu na písmená latinskej abecedy. A to sa im podarilo. Je nemysliteľné, aby cudzí odborníci navyše nerozumejúci textu, na texte niečo falšovali, mazali, pridávali.

Teraz im už stačilo uvedený text predať ľuďom, ktorí ho budú vedieť čítať, tj. slovenským vyšetrovateľom. Predávanie textu sa určite protokolovalo, čiže minimálne 2x vytlačený text podpísaný tak pracovníkmi Interpolu ako aj preberajúcimi slovenskými vyšetrovateľmi. Text sa asi odovzdal aj na USB kľúči, by sa na Slovensku nemusel prácne prepisovať do PC.

Jedno je ale isté, originál rozkryptovaný text Kočnerovej Threemy je uložený v Interpole. Je to aj z toho dôvodu, aby sa prípadne dal skontrolovať nejaký x-tý prepis s originálom. A to je najmä dôvod, prečo si na Slovensku každý rozmyslí prípadné falšovanie Threemy. Ak by teda už zverejnené časti Threemy neboli pravdivé, polícia by mala zverejniť minimálne oznam, že ten a ten text zverejnený toho a toho dňa v novinách XYZ alebo na webovej stránke www.xyz.sk/…. je nepravdivý, alebo je v tejto časti pozmenení a pod. Ale zatiaľ nikto z polície alebo z prokuratúry zverejnené texty nespochybnil.

 

Že na Threeme bude niečo pravdy nasvedčovalo aj to, že ešte pred zverejneným častí z Threemy polícia odobrala mobily štátnej tajomníčke za Smer-SD JUDr. Jankovskej, sudcom JUDr. Sklenkovi, JUDr. Repákovi, JUDr. Hajtovej, JUDr. Maruniakovej, prokurátorovi Palovičovi, právničke Myjavcovej a asistentke poslanca Smeru-SD Lenártovej.

Dvaja sudcovia priznali komunikáciu s Kočnerom a asi nespochybňujú obsah svojej komunikácie lebo požiadali o prerušenie výkonu sudcu. Jedná sa o sudcu JUDr. Lindtnera a JUDr. Repákovú.

A nakoniec súd povolil čítanie Threemy počas pojednávania s Kočnerom. Takže súd tiež nepredpokladá, že text Threemy by bol falšovaný.

 

Veru koho by napadlo spochybňovať text Threemy, keď ho rozkryptovali v zahraničí v Interpole a jeho pravdivosť sa dá v Interpole i overiť.

Čo povedal Kočner o členoch Smeru /a Hlasu/. Toto sa voličom Smeru, Hlasu, SNS a Republiky nebude páčiť

17.09.2023

Už som písal článok o threeme, čiže o kryptovanej komunikácii Mariána Kočnera prostredníctvom mobilného telefónu s rôznymi ľuďmi. Keďže Kočner nepredpokladal, že sa k jeho kryptovanej komunikácii niekto niekedy dostane mohol hovoriť pravdu, to čo si v danej chvíli myslel. A tak celá threema je úžasné čítanie, ktoré v celej nahote odhaľuje charakter nášho štátu [...]

Rozdiel medzi SaS, OĽaNO, Smerom, Hlasom a SNS

01.09.2023

SaS vás naučí chytať ryby a dovolí Vám bez povolení (to je sloboda) chytať ryby vo vašom potoku alebo rieke. V prípade ak sa Vám v niektorí deň nepodarí chytiť rybu, tak Vám rybu dá (to je solidarita). OĽaNO je Matovič. Matovič Vám tiež umožní chytať ryby, ale musíte najskôr požiadať o povolenie a samozrejme musíte byť zaočkovaní :-). Ale občas, keď sa mu [...]

Koho bude voliť bývalý papaláš?

30.08.2023

Stretol som sa s jedným známym, v minulosti politicky veľmi angažovaným. Vždy bol karierista a na konci svojej pracovnej kariéry sa vypracoval na celkom slušného papaláša. U ľudí ktorí ho poznajú nemá moc dobrú povesť, vedia že je karieristom. To ho ale netrápi, vysoký životný štandard mu bohato kompenzuje občasnú nevraživosť okolia. Jeho politická a profesijná [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 48907x
Priemerná čítanosť článkov: 4076x

Autor blogu

Kategórie